2010. február 4., csütörtök

15 perc hírnév – a konyhában

Andy Warhol szerint, mindenki lehet híres tizenöt percre. Mi úgy gondoljuk, nálunk, azaz Marsbéli konyhánkban, bárki lehet híres egy teljes hétig!

Mit kell tenned ezért?
Küldd el nekünk kedvenc, esetleg féltve őrzött, nagymamáról unokára szálló családi receptedet fotóval. Küldd el, ha úgy gondolod, megállja a helyét bárhol, vagy ha csak szeretnéd nyomtatásban, majd általunk elkészítve látni.

Mi minden egyes beküldött receptet közkinccsé teszünk a blogon, Ti pedig szavazhattok: kinek a receptjét főzzük meg, kinek az ételét kóstolnátok, melyik tűnik a legígéretesebbnek. A nyertes receptet felvesszük a heti menünkbe, és azon a héten minden a győztesről szól: az ő neve fémjelzi az ételeket, írunk róla a blogon és a facebookon, valamint, megjelölhet egy barátot, akinek szeretettel elvisszük az útmutatásai alapján elkészül ételt.

Minden hónapban tervezünk ilyen versenyt, a mostanira a recepteket, fotóval, február 15-ig küldjétek el nekünk a rendeles@marsbelibolt.hu email címre. Szavazás február 15-től-22-ig tart, a nyertes pedig március 1-től nekünk dirigál, egy teljes hétig.

Hajrá lányok, főzzön a jobbik!

Nincsenek megjegyzések: